DETAIL AKTUALITY


SK Kouty - Sokol Košetice 1:2 (0:1), Krajský přebor mužů

MUŽI A
06.08.2017
Autor: Michal Smejkal

1.MU - Neděle - 6.8.2017 v 16:30h, tráva Kouty
Historická sezóna 2017/2018 právě začala.

V I. kole Krajského přeboru jsme na našem hřišti přivítali druhého nováčka v krajském přeboru Košetice.

Rozdhodčí: Porupka František – Rosický Pavel, Invald Lukáš
ŽK: 1 - 4
Diváci: 150

Záznam utkání: YouTube
Fotbal.cz: zápis o utkání

 

SK Kouty – Sokol Košetice 1:2 (0:1)
Góly: 77. Neumann Miloš - 18. Zelenka Jiří, 50. Kubů Lukáš

 

Sestavy:

SK Kouty
Stýblo – Havelka, Hrůza, Nestrojil (66. Paiskr), Vařejka – Navrátil, Parma, Coufal, Semrád (18. Navrkal) – Tenkl, Neumann

Náhradníci: Paiskr, Dočekal A., Navrkal, Růžička, Veselý

Sokol Košetice
Jíša – Kordík (92. Tržil), Vejsada A., Vejsada T., Suk – Starý, Hanousek, Kubů, Vlk (72. Paťha) – Zelenka (81. Kadlec), Sovka

Náhradníci: Kadlec, Tržil, Paťha, Duffek

 

Komentář:

První utkání pro naše A muže v Krajském přeboru a hned nováček Sokol Košetice z Pelhřimovského okresu.

Vstup do utkání se nám moc nevydařil. Prvních patnáct minut to bylo spíše hledání se na hřišti. Hosté postupně začali přebírat aktivitu a důrazem nás začali převyšovat. Jejich důraz a jednoduchost slavil v 18.minutě úspěch. Po dlouhém autovém vhazování se v naší šestnáctce prosadil hostující Zelenka. To bylo z poločasu v podstatě všechno. Naše útoky naráželi na velice organizovanou a kompaktní obranu, kterou se nám nedařilo dobít. Poločas tedy skončil 1:0 pro hosty.

Do druhého poločasu jsme vstupovali se záměrem, dobývat soupeře hlavně po stranách hřiště, kde jsme viděli určitou slabinu. Naše plány nám nabourala naše obrovská hrubka a to hned v 50. minutě. Obránce Nestrojil zaváhal v rozehrávce a nabídnul hostům druhý gól do prázdné branky. I za tohoto nepříznivého stavu jsme se nevzdali a bojovali. Domácí diváci nás svými hlasivkami hnali do útoku. Bohužel se nám v utkání moc gólových akcí nepodařilo vypracovat. Pouze jsme dokázali nepříznivý stav v 77. minutě korigovat Milošem Najmannem na 1:2. Svůj tlak po vstřelené brance jsme ještě zvýšili, ale branku né a né vstřelit a tak si soupeř odváží tři body z našeho hřiště.

V dnešním utkání zvítězili spíše bojovnost a jednoduchost než fotbalovost. Hostům gratulujeme k prvním třem bodům v Krajském přeboru.