DETAIL AKTUALITY


SK Kouty B - SK Nové Syrovice B 7:0 (4:0), III.třída,skupina B muži

MUŽI B
13.08.2017
Autor: Michal Smejkal

2. MU - Neděle - 13. 8. 2017 v 16:30h, tráva Kouty
Nová sezóna 2017/2018 mužům B právě začala.

Ve 2. kole III. třídy, skupiny B (muži) jsme na našem hřišti přivítali tradičního soupeře z Nových Syrovic.

Rozdhodčí: Ošmera František
ŽK: 1 - 0
Diváci: 45

Záznam utkání: YouTube
Fotbal.cz: zápis o utkání

SK Kouty – SK Nové Syrovice 7:0 (4:0)
Góly: 6., 47. Navrátil Vít, 20. Dočekal Aleš, 24. Paiskr Lukáš, 44., 86. Čech Stanislav, 70. Dočekal Petr

Sestavy:

SK Kouty
Stýblo L. - Čech S., Neuwirth L., Růžička J., Komínek R. [K] - Navrátil V. (54. Dočekal P.), Paiskr L., Hrůza J., Dočekal A. - Nováček J. (32. Veselý R.), Machát M. (46. Smejkal M.)

Náhradníci: Cejpek J., Smejkal M., Dočekal P., Veselý R.

SK Nové Syrovice
Jenerál K. [K] - Štěpanovský V., Weidenthaler J., Kouřil L., Houserek J. - Vlček J., Marek J., Nejerál L., Jenerál D. - Bila M., Houserek L.

Náhradníci: ----

 

Komentář:

Ve 2. kole III. třídy, skupiny B (muži) se utkala dvě tradiční mužstva této soutěže. Domácí tým SK Kouty, známí z loňského ročníku svojí domácí neporazitelností, přivítal hostující tým SK Nové Syrovice, s nebezpečnou ofenzivní hrou.

Do utkání však lépe vstoupili domácí a své převahy využili již v 6. minutě, kdy po akci z levé strany za domácí skóroval Vít Navrátil (1:0).

Od této chvíle se hrálo převážně na středu hřiště a na polovině soupeře, což dostalo hostující tým pod tlak. Svoji převahu domácí opět zužitkovali ve 20. minutě gólem Aleše Dočekala (2:0) a ve 24. minutě gólem Lukáše Paiskra, který hostujícímu brankáři nedal šanci tvrdou střelou z více jak dvaceti metrů (3:0). Poločasový výsledek ve 44. minutě upravil na 4:0 Stanislav Čech.

I když se po první půli zdálo, že je utkání rozhodnuto, hosté se nevzdávali a občas zahrozili rychlým brejkem. Ovšem byli to opět domácí, kteří se zapsali do tabulky střelců.

Již ve 47. minutě zvýšil na kulatých 5:0 svým druhým gólem v utkání Vít Navrátil. Navzdory vysokému výsledku se domácí pouštěli do dalších útočných akcí, které většinou skončily mimo tyče branky hostů.

Konečné skóre zpečetil v 70. minutě střídající Petr Dočekal (6:0) a v 86. minutě svým druhým gólem Stanislav Čech (7:0).