DETAIL AKTUALITY


SK Kouty - FK Pelhřimov 2:5 (0:2), Krajský přebor mužů

MUŽI A
20.08.2017
Autor: Michal Smejkal

3. kolo - KP - Neděle 20.8.2017 v 16:30h, tráva Kouty
Ve 3. kole na naše hřiště přijel soupeř s divizními zkušenostmi FK Pelhřimov.

Rozhodčí: Karel – Jílek Lukáš, Novák Filip
ŽK : 44. Hrůza - 40. Vacek, 63. Bartoň, 68. Poul Vojtěch
Diváci: 201

Záznam utkání: YouTube
Fotbal.cz: zápis o utkání

SK Kouty - FK Pelhřimov 2:5 (0:2)
Góly: 47. Tenkl F., 80. Havelka J. – 6. a. 41. Mazač, 51. vlastní, 72. Obranec, 89. Poul D.

Sestavy:

SK Kouty:
Stýblo L. - Havelka J., Hrůza J., Nestrojil M. (58. Vařejka L.), Navrkal D. - Navrátil V., Parma M. [K] (46. Tenkl F.), Roušar J., Cejpek J. - Neumann M., Coufal F.

Náhradníci: Vařejka L., Tenkl F., Růžička J.

FK Pelhřimov:
Dvořák M. - Vlk J. (46. Rážek D.), Homolka J. [K], Chadim J., Vacek V., Sládok O. - Poul V., Faltýnek M., Bartoň F. (79. Poul D.) - Mazač T., Obranec T. (72. Ryšavý A.)

Náhradníci: Sochor J., Horký M., Bumbálek J., Ryšavý A., Rážek D., Poul D.

 

Komentář:

Ve 3. kole krajského přeboru na naše hřiště zavítal soupeř s divizními zkušenostmi. FK Pelhřimov měl na svém kontě 0 bodů za dvě podzimní kola jako naše mužstvo.

Hned od začátku utkání se hrálo ve vysokém tempu a nasazení. Naše mužstvo se v prvním poločase v podstatě bránilo lepšímu soupeři. Obrana domácích byla pod neustálím tlakem, kterému neodolala hned v 6. minutě, kdy velice dobře hrající Mazač vstřelil úvodní branku utkání. Hosté si stále připravovaly brankové příležitosti a nám se jen stěží dařilo odolávat jejich tlaku. Do konce prvního poločasu se hostům podařilo ještě vstřelit jednu branku a to v 41. minutě opět byl autorem Mazač.

Do druhého poločasu jsme šli s vědomím, že nemáme co ztratit. Hostující tým jsme svoji aktivitou překvapili. Ve 47. minutě Tenkl doklepl odražený míč do branky a stav byl rázem 1:2 pro hosty. Branka nás povzbudila a vlila nám krev do žil. Následně jsme si připravili několik brankových příležitostí, které jsme bohužel nedokázali proměnit. A za to nás soupeř potrestal. Po rychlé akci z levé strany jsme si centr srazili sami do vlastní brány. Hosté tak už vedli 3:1. Tato branka se v utkání ukázala jako rozhodující. Následná hra už byla vabank.

Naši hráči se snažili, ale soupeř byl tentokráte lepší. Výsledek 5:2 pro hosty je dostatečně vypovídající o kvalitě. Hostům gratulujeme ke třem bodům.