DETAIL AKTUALITY


TJ Sokol Šebkovice B - SK Kouty B 1:0 (0:0), III.třída,skupina B muži

MUŽI B
20.08.2017
Autor: Michal Smejkal

3. MU - Neděle - 20. 8. 2017 v 16:30h, tráva Šebkovice
Ve třetím kole naši muži B podlehli soupeři z Šebkovic.

Ve 3. kole III. třídy, skupiny B (muži) jsme cestovali k venkovnímu utkání do Šebkovic.

Rozdhodčí: Kaňka Josef
ŽK: 1 - 2
Diváci: 77

Fotbal.cz: zápis o utkání
Fotbalunas.cz: zápis o utkání

TJ Sokol Šebkovice B - SK Kouty B 1:0 (0:0)
Góly: 77. Němec Jiří

 

Sestavy:

TJ Sokol Šebkovice B
Pitour Jan - Tržil Pavel [K], Svoboda Roman, Svoboda Jiří (84. Kuba Jakub), Kotačka Tomáš - Holčapek Josef, Fejta Josef, Roupec Marek (60. Němec Jiří), Kašpárek David - Hrůza Pavel (68. Ryvola Luboš), Zikmund Stanislav (89. Uhlíř Jiří)

Náhradníci: Němec Jiří, Ryvola Luboš, Kuba Jakub, Uhlíř Jiří

SK Kouty B
Veselý Ondřej - Dočekal Petr, Neuwirth Luboš, Čech Stanislav, Veselý Radim - Doležal Zdeněk, Smejkal Michal (85. Neuman František), Paiskr Lukáš [K], Štveráček Tomáš - Riedl Tomáš (74. Diviš Lukáš), Dočekal Aleš

Náhradníci: Diviš Lukáš, Neuman František

 

Komentář:

Šebkovická rezerva přivítala na svém hřišti rezervu Kout. První poločas byl plný nepřesností a zkažených přihrávek. Přesto si domácí vytvořili několik gólových příležitostí, avšak žádnou z nich nedokázali proměnit. Hosté hrozili hlavně nakopávanými míči, s kterými si však obrana domácích poradila, a proto se šlo do šaten za stavu 0:0.

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí. Nasazení jim však nevydrželo dlouho, a tak se postupně hra opět vyrovnala. V 77. minutě rozhodl zápas J. Němec po přihrávec od T. Kotačky.

Po zbytek zápasu se už nic důležitého neudálo a tak jediný gól v závěru zápasu rozhodl v zápase rezervních týmů Šebkovic a Koutů, ze kterého se radovali domácí Šebkovice.