DETAIL AKTUALITY


SK Kouty B - SK Čáslavice-Sádek 4:2 (0:1), III.třída,skupina B muži

MUŽI B
27.08.2017
Autor: Michal Smejkal

4. MU - Neděle - 27. 8. 2017 v 16:30h, tráva Kouty

Rozdhodčí: Nováček Ivo
ŽK: 1 - 1
Diváci: 100

Záznam utkání: YouTube
Fotbal.cz: zápis o utkání
Fotbalunas.cz: zápis o utkání

SK Kouty B – FC Čáslavice-Sádek 4:2 (0:1)
Góly: 50. Růžička Jaromír, 65., 82. Paiskr Lukáš, 67. Zikmund Michal (vl.) - 23., 54. Klika Petr

 

Sestavy:

SK Kouty B
Veselý Ondřej - Čech Stanislav, Neuwirth Luboš, Růžička Jaromír, Doležal Zdeněk (64. Komínek Roman) - Smejkal Michal (46. Navrátil Vít), Paiskr Lukáš [K], Hrůza Jiří, Semrád Michal - Štveráček Tomáš (83. Diviš Lukáš), Dočekal Aleš (46. Caha Radomír)

Náhradníci: Caha Radomír, Navrátil Vít, Komínek Roman, Diviš Lukáš

FC Čáslavice-Sádek
Vaníček Jiří - Hanzal Jan, Šmehlík David, Busta Michal, Zikmund Michal [K] - Čurda Jiří (75. Růžička Miroslav), Klika Petr, Vecheta Jan, Rygl Tomáš - Růžička Patrik, Kopl Jiří

Náhradníci: Bednář Petr, Růžička Miroslav, Martenek Jaroslav

 

Komentář:

Ve 4. kole III. třídy, skupiny B (muži) přivítala Koutecká rezerva na svém hřišti tým Čáslavice-Sádek. Úvod zápasu byl ve znamení nepřesných přihrávek na obou stranách. Byli to však domácí, kteří si vytvořili několik slibných příležitostí. Hned v úvodu, po rohovém kopu, zaváhal jinak výborně hrající stoper domácích Jaromír Růžička, který nepřesně zakončoval hlavou mimo tyče hostujícího týmu.

Hosté hrozili z rychlých brejků, které si vytvářeli kombinační hrou a nakopávanými míči za obranu. Jeden z takových nákopů skončil ve 23. minutě v síti domácích (0:1). Domácí Kouty měly v závěru poločasu herní převahu, ale vyrovnat se jim nepodařilo.

Druhý poločas přinesl hned v úvodu dvě střídání, což oživilo hru domácích a přineslo odměnu v 50. minutě v podobě vyrovnávací branky, kdy nekompromisně zakončoval nejzkušenější hráč na hřišti Jaromír Růžička (1:1).

Hosté odpověděli vzápětí, kdy v 54. minutě svým druhým gólem v utkání zvýšil Petr Klika na 1:2. O té doby však Kouty zvýšili tempo hry. Střelecky se prosadil Lukáš Paiskr v 65. (2:2) a k dalšímu navýšení skóre přispěli v 67. minutě vlastním gólem sami hosté (3:2). Konečnou podobu výsledku dal druhým gólem v 82. minutě dobře hrající Lukáš Paiskr (4:2).