DETAIL AKTUALITY


SK Kouty B - FC Bítovčice 2:6 (0:1), přátelské utkání

MUŽI B
24.02.2018
Autor: Michal Smejkal

Přátelské utkání - Sobota 24. 2. 2018 v 10:00h, umělá tráva Luka nad Jihlavou

Rozhodčí: ---
ŽK: ---
ČK: ---
 

SK Kouty B - FC Bítovčice 2:6 (0:1)
Góly: Vařejka Lubomír (2x) - Chvátal Jan, Dvořák Pavel, Hrad Jiří, Šťáva Marek, Novotný Pavel, Horáček Dan

 

Sestavy:

SK Kouty B:
Stýblo Luděk - Dočekal Petr, Neuwirth Luboš [K], Chaloupka Milan (60. Cejpek Jiří), Michal - Smejkal Michal (80. Diviš Lukáš), Vařejka Lubomír, Doležal Zdeněk, Semrád Michal - Štveráček Tomáš, Myška Martin

Náhradníci: Diviš Lukáš, Cejpek Jiří

FC Bítovčice:
Chvátal Jan - Frühbauer Jan, Dvořák Pavel, Fejta Radek, Kourek Tomáš - Dvořáček Jan, Šťáva Marek, Horáček Dan, Vacek Pavel - Hrad Jiří, Novotný Pavel (45. Pokorný Luboš)

Náhradníci: Pokorný Luboš

 

Komentář:

V rámci tradičního zimního turnaje v Lukách nad Jihlavou přivítali hráči SK Kouty B tým FC Bítovčice. První poločas utkání byl spíše vyrovnaný, do kabin se však šlo za stavu 0:1 pro Bítovčice.

Úvod druhého poločasu měl stejný náboj, jako první poločas. V 60. minutě však musel pro svalové zranění ze hry odstoupit koutecký Milan Chaloupka, což se podepsalo na organizaci celé obrany.

Koutečtí ještě dokázali srovnat na 1:1 (Vařejka L.), ale v zápětí následovaly tři fatální chyby koutecké obrany, které hráči Bítovčit vždy potrestali (1:4). Kouty ještě dokázali snížit na 2:4 (Vařejka L.), utkání se však už jen dohrávalo a konečný výsledek měl podobu 2:6 pro tým z Bítovčic.