DETAIL AKTUALITY


SK Kouty B - TJ Sokol Jamné 4:1 (2:1), přátelské utkání

MUŽI B
10.03.2018
Autor: Michal Smejkal

Přátelské utkání - Sobota 10. 3. 2018 v 17:00h, umělá tráva Luka nad Jihlavou

Rozhodčí: ---
ŽK: ---
ČK: ---
 

SK Kouty B - TJ Sokol Jamné 4:1 (2:1)
Góly: 15. Dočekal Aleš, 35. Veselý Radim, 60. Nováček Jakub, 80. Paiskr Lukáš - 25. nahlášeno

 

Sestavy:

SK Kouty B:
Veselý Ondřej - Dočekal Petr (45. Nováček Radek), Neuwirth Luboš [K], Kašpar Jakub (60. Diviš Lukáš), Navrkal David - Štveráček Jan, Smejkal Michal (75. Dočekal Aleš), Paiskr Lukáš, Veselý Radim - Štveráček Tomáš, Dočekal Aleš (45. Nováček Jakub)

Náhradníci: Diviš Lukáš, Nováček Jakub, Nováček Radek

TJ Sokol Jamné:
nehlášeno

Náhradníci: nehlášeno

 

Komentář:

V rámci tradičního zimního turnaje v Lukách nad Jihlavou přivítali hráči SK Kouty B tým TJ Sokol Jamné. Začátek prvního poločasu byl na obou stranách plný nepřesností. Pohledný fotbal se začal odehrávat od 15. minuty, kdy po akci Koutů z pravé strany se dostal odražený míč až do malého vápna k Aleši Dočekalovi (1:0).  Hosté vyrovnali ve 25. minutě po neodpískaném faulu na brankáře (1:1).

Hráče Koutů tento okamžik nerozhodil a pokračovali v dobrém pohybu a kombinační hře, což jim přineslo ve 35. minutě další gólovou příležitost, kterou proměnil Radim Veselý (2:1). Do konce prvního poločasu se už výsledek nezměnil.

Ve druhém poločase Kouty pokračovali v dobrém výkonu a udávali tempo utkání. V 60. minutě se odhodal k nebezpečnému průniku koutecký Jakub Nováček a soupeři se jej podařilo zastavit až faulem v pokutovém území. Faulovaný Jakub Nováček měl i tak spoustu sil a nařízený pokutový kop s přehledem proměnil (3:1).

Kouty nadéle kontrolovaly hru a v 80. minutě dal dobře hrající Lukáš Paiskr finální podobu výsledku (4:1).