DETAIL AKTUALITY


FC Čáslavice-Sádek - SK Kouty B 0:1 (0:0), III.třída,skupina B muži

MUŽI B
14.04.2018
Autor: Michal Smejkal

15. MU - Sobota - 14. 4. 2018 v 15:30h, tráva Čáslavice
V patnáctém kole naši muži B přivezli tři body z Čáslavic.

Koutecká rezerva prodloužila svoji jarní neporazitelnost.

Rozdhodčí: Vévoda Jiří
ŽK: 4:1
ČK: -
Diváci: 50

Fotbal.cz: zápis o utkání
Fotbalunas.cz: zápis o utkání

FC Čáslavice-Sádek - SK Kouty B 0:1 (0:0)
Góly: 84. Dočekal Aleš

 

Sestavy:

FC Čáslavice-Sádek
Macháček Marek - Čurda Jiří (67. Hanzal Jan), Busta Michal, Mach Jiří, Zikmund Michal - Vecheta Jan (59. Obůrka Michal), Klika Petr [K], Rygl Tomáš (46. Koshka Mykhailo), Rubák Ladislav (75. Koshka Mykhailo) - Novák Jiří, Růžička Patrik

Náhradníci: Hanzal Jan, Vaníček Jiří, Bednář Petr, Obůrka Michal, Koshka Mykhailo

 

SK Kouty B
Veselý Ondřej - Navrkal David, Neuwirth Luboš, Růžička Jaromír, Chaloupka Milan - Štveráček Tomáš, Paiskr Lukáš [K], Doležal Zdeněk, Smejkal Michal (46. Dočekal Petr) - Dočekal Aleš, Nováček Jakub (74. Diviš Lukáš)

Náhradníci: Dočekal Petr, Veselý Radim, Diviš Lukáš, Neuman František

 

Komentář:

Koutecká rezerva v rámci 15. kola zajížděla na půdu soupeře do Čáslavic. Vzhledem ke kvalitě obou soupeřů se očekávala důrazná a rychlá hra.

První poločas se odehrával převážně ve středu hřiště a nesl se ve znamení osobních soubojů a nakopávaných míčů za obranu. Každý ze soupeřů si vybojoval několik šancí, ale díky zajištěným obranám na obou stranách se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Ve stejném duchu se odvíjel i druhý poločas. S přibývajícím časem se však hra začala více otevírat, čehož dokázali Kouty využít. Po rychlém brejku v 84. minutě prostrčil Lukáš Paiskr, přesnou přihrávkou na velkém vápně, míč na volně stojícího Aleše Dočekala a ten se jako obvykle nemýlil (0:1).

Domácí Čáslavice se v posledních minutách snažili hru srovnat, ale to se jim už nepodařilo a Koutečtí si tak z půdy soupeře odvezli plný bodový zisk.