DETAIL AKTUALITY


SK Kouty B - TJ Myslibořice 1:2 (1:0), III.třída,skupina B muži

MUŽI B
22.04.2018
Autor: Michal Smejkal

16. MU - Neděle - 22. 4. 2018 v 16:00h, tráva Kouty
V šestnáctém kole naši muži B podlehli doma Myslibořícím.

Koutecká rezerva doma nestačila na Myslibořice.

Rozdhodčí: Čejka Jaromír
ŽK: 90. Šoustal Michal
ČK: -
Diváci: 60

Záznam utkání: YouTube
Fotbal.cz: zápis o utkání
Fotbalunas.cz: zápis o utkání

SK Kouty B -  TJ Myslibořice 1:2 (1:0)
Góly: 20. Dočekal Aleš - 49. Macháček Lubomír, 72. Šoustal David

 

Sestavy:

SK Kouty B
Veselý Ondřej - Navrkal David, Růžička Jaromír, Neuwirth Luboš, Čech Stanislav (73. Dočekal Petr) - Štveráček Tomáš, Paiskr Lukáš [K], Nováček Jakub (66. Veselý Radim), Komínek Roman - Dočekal Aleš (81. Smejkal Michal), Myška Martin (46. Hrůza Jiří)

Náhradníci: Dočekal Petr, Veselý Radim, Diviš Lukáš, Hrůza Jiří, Smejkal Michal

 

TJ Myslibořice
Vodička Radek - Kratochvíl Tomáš, Vejvoda Pavel (87. Palát Tomáš), Čapoun Martin [K], Matoušek Josef - Šoustal David (90. Nováček Jiří), Šoustal Michal, Marek Stanislav, Pevný Milan (82. Čapoun Vojtěch) - Mezlík Miloš (46. Kunčík Daniel), Macháček Lubomír

Náhradníci: Nováček Jiří, Kunčík Daniel, Palát Tomáš, Čapoun Vojtěch, Pekárek Aleš

 

Komentář:

Koutecká rezerva v rámci 16. kola doma přivítala Myslibořice. Souboj týmů z přední části tabulky sliboval pěkný fotbal, což se ve finále potvrdilo. V prvním poločase byly více aktivní Kouty a udávali tempo hry. Díky tomu si vytvořili řadu šancí, z nichž se jim podařilo jednu proměnit už ve 20. minutě. To Koutecký Aleš Dočekal svým dobrým presingem sebral míč Myslibořickému brankáři a skóroval do prázdné branky (1:0). Do konce poločasu se již skóre neměnilo.

Do druhého poločasu vstoupily aktivněji Myslibořice a již ve 49. minutě srovnal Lubomír Macháček (1:1). Po tomto gólu se hrálo převážně ve středu hřiště a oba týmy si vypracovaly řadu brejků. Ty nejvýraznější si v rozmezí pěti minut vypracoval Koutecký Jakub Nováček, ale všechny tři samostatné nájezdy zakončil jako přes kopírák nevalně.

A tak v duchu „Nedáš - Dostaneš“ udeřily Myslibořice a v 72. minutě se nemýlil hostující David Šoustal (1:2). Kouty měly ještě několik šancí na vyrovnání, ale když žádnou nevyužily, skóre se do konce utkání nezměnilo.