DETAIL AKTUALITY


Družstevník Jakubov - SK Kouty B 1:5 (0:4), III.třída,skupina B muži

MUŽI B
24.03.2019
Autor: Michal Smejkal

15. MU - Neděle - 24. 3. 2019 v 15:00h, tráva Jakubov
V patnáctém kole naši muži B přivezli tři body z Jakubova.

Koutecká rezerva v prvním jarním kole bez problémů přehrála Jakubov a vylepšila si tak bilanci venkovních utkání.

Rozdhodčí: Šabacká Lucie
ŽK: 39. Klíma Miroslav - 63. Štveráček Jan
ČK: -
Diváci: 85

Fotbal.cz: zápis o utkání
Fotbalunas.cz: ---

Družstevník Jakubov - SK Kouty B 1:5 (0:4)
Góly: 64. Částek Michal - 14. Jašek Dominik, 24. Dočekal Marek, 32. Janíček Štěpán, 39. Dočekal Aleš (pen.), 78. Janíček Štěpán

 

Sestavy:

Družstevník Jakubov
Klíma Miroslav - Zika Zbyněk, Dostál Jiří, Dunkler Michal [K], Dunkler Miroslav - Dvořák Pavel, Tržil Tomáš (56. Částek Michal), Chalupa Marek (46. Vrbka Jan), Smetana Jiří (67. Andrejkovič Tadeáš) - Kosmák Tomáš (81. Souček Daniel), Novák Jaromír

Náhradníci: Andrejkovič Tadeáš, Souček Daniel, Vrbka Jan, Částek Michal

 

SK Kouty B
Diviš Lukáš - Štveráček Jan, Dočekal Marek, Neuwirth Luboš, Poříz Michal - Štveráček Tomáš, Smejkal Michal, Doležal Zdeněk [K], Dočekal Aleš - Jašek Dominik (20. Veselý Radim), Janíček Štěpán (78. Pačinek Tomáš)

Náhradníci: Veselý Radim, Pačinek Tomáš, Chaloupka Jakub

 

Komentář:

Koutecká rezerva v rámci 15. kola zajížděla na půdu soupeře do Jakubova. Vzhledem k tomu, že se jednalo o první jarní utkání, očekávala se důrazná a rychlá hra. Konečný výsledek však nasvědčuje, že Koutečtí jasně ovládli hru a z venku vezou cenné body.

V úvodu utkání si domácí vytvořili několik slibných šancí, ale Koutecký brankář Lukáš Diviš vše s přehledem zlikvidoval. Koutečtí hráli na brejky a ve 14. minutě slavili první úspěch, když se trefil Dominik Jašek (0:1). Netrvalo dlouho a Kouty slavili ve 24. minutě podruhé, když se z přímého kopu na hranici velkého vápna parádně trefil Marek Dočekal (0:2). Do konce prvního poločase se skóre měnilo ještě dvakrát. Ve 32. minutě hostující obraně uniknul a nekompromisně zakončil své sólo Štěpán Janíček (0:3) a ve 39. minutě zvyšoval z penalty Aleš Dočekal (0:4).

Na začátku druhého poločasu měl více ze hry domácí Jakubov, ale slibné šance vždy bravurně zlikvidoval Koutecký brankář Lukáš Diviš. Domácí pouze slavili v 64. minutě, kdy chybu hostující obrany potrestal Michal Částek (1:4). Definitivní podobu utkání dal v 78. minutě Štěpán Janíček (1:5).