DETAIL AKTUALITY


SK Kouty B - Moravské Budějovice B 4:0 (1:0), III.třída,skupina B muži

MUŽI B
31.03.2019
Autor: Michal Smejkal

16. MU - Neděle - 31. 3. 2019 v 10:15h, tráva Kouty
V šestnáctém kole muži B zvítězili doma nad Moravskými Budějovicemi B.

Koutecká rezerva ve druhém jarním kole přehrála na domácím hřišti Moravské Budějovice B a upevnila si tak pozici v první polovině tabulky.

Rozdhodčí: Jaromír Čejka
ŽK: -
ČK: -
Diváci: 35

Fotbal.cz: zápis o utkání
Fotbalunas.cz: zápis o utkání

SK Kouty B - Moravské Budějovice B 4:0 (1:0)
Góly: 32. Janíček Štěpán, 77. Navrkal David, 80. Machát Martin, 84. Navrkal David

 

Sestavy:

SK Kouty B
Kratochvíl Stanislav - Navrkal David, Dočekal Marek, Neuwirth Luboš, Veselý Radim - Janíček Štěpán, Smejkal Michal (46. Machát Martin), Doležal Zdeněk [K], Caha Radomír (63. Štveráček Tomáš) - Dočekal Aleš (69. Nováček Tomáš), Růžička Michael (46. Poříz Michal)

Náhradníci: Nováček Tomáš, Nováček Jakub, Machát Martin, Štveráček Tomáš, Poříz Michal, Diviš Lukáš

 

Moravské Budějovice B
Motal Miroslav - Povolný Josef, Nedvědický Ondřej, Michal Tomáš, Premar Mateo (49. Neubauer Matouš) - Sláma Lukáš, Buďa Miroslav (71. Dostál Lukáš), Jelínek Radek, Kvapil Jiří - Škoda Zdeněk [K], Černý Michal (65. Růžička Patrik)

Náhradníci: Pavela Michal, Neubauer Matouš, Růžička Patrik, Dostál Lukáš

 

Komentář:

Koutecká rezerva v rámci 16. kola přivítala na domácí půdě soupeře Moravské Budějovice B. Předzápasové postavení v tabulce a kvalita obou týmů slibovala pěkný fotbal s cílem upevnit si pozici na předních příčkách tabulky.

Úvod utkání byl ve znamení nepřesných přihrávek a bojové hry převážně ve středu hřiště. Oba týmy se musely vyrovnat s nerovným terénem, což lépe zvládali domácí Kouty a ve 32. minutě po krásné kombinaci se ocitnul sám před brankářem hráč minulého kola Štěpán Janíček, který se nemýlil a potvrdil jarní formu (1:0). Do konce prvního poločasu se už skóre neměnilo, i když více ze hry měli Koutečtí hráči.

O poločase došlo, na straně domácích, k dvojitému střídání, což vneslo do hry více energie a narůstající převahu domácích. Skóre se podruhé měnilo v 77. minutě, kdy domácí David Navrkal svým důrazem překonal brankáře hostí (2:0). O tři minuty později v 80. minutě skóre navýšil Martin Machát (3:0). Definitivní podobu utkání dal v 84. minutě nejlepší hráč utkání David Navrkal (4:0).

Po čtvrtém góle se utkání už jen dohrávalo a Koutečtí zaslouženě uhájili cenné tři body.