DETAIL AKTUALITY


FC Rapotice B - SK Kouty B 2:1 (0:0), III.třída,skupina B muži

MUŽI B
06.04.2019
Autor: Michal Smejkal

17. MU - Sobota - 6. 4. 2019 v 15:30h, hřiště Rapotice
V sedumnáctém kole muži B utrpěli první jarní porážku.

Koutecká rezerva zajížděla v rámci 17. kola k venkovnímu utkání do Rapotic. Ve vyrovnaném utkání byly nakonec úspěšnější domácí a Koutečtí odjížděli za Rapotic bez bodů.

Rozdhodčí: Jaromír Čejka
ŽK: 72. Laš Martin, 87. Císař Petr - 44. Neuwirth Luboš, 84. Dočekal Petr
ČK: -
Diváci: 35

Fotbal.cz: zápis o utkání
Fotbalunas.cz: zápis o utkání

FC Rapotice B - SK Kouty B 2:1 (0:0)
Góly: 71. Strašák Radim, 81. Laš Milan - 48. Dočekal Aleš

 

Sestavy:

FC Rapotice B
Dvořáček Jakub, Kovařík Karel (45. Zezula Rudolf), Laš Martin [K], Šmarda David - Strašák Radim, Dvořáček Milan, Laš Milan, Dobeš Michal - Tesař Josef (45. Chatrný Aleš), Císař Petr

Náhradníci: Man Libor, Sobotka Petr, Zezula Rudolf, Chatrný Aleš

 

SK Kouty B
Diviš Lukáš - Poříz Michal, Neuwirth Luboš, Dočekal Marek, Dočekal Petr - Veselý Radim, Smejkal Michal, Doležal Zdeněk [K] (73. Neuman František), Dočekal Aleš - Chaloupka Jakub, Janíček Štěpán

Náhradníci: Pačinek Tomáš, Neuman František

 

Komentář:

Koutecká rezerva v rámci 17. kola zajížděla na půdu soupeře do Rapotic. V úvodu utkání si vypracovali několik slibných šancí Koutečtí, ale nic z toho neskončilo za zády domácího brankáře. Během první půle několikrát zahrozili také domácí Rapotice, většina jejich akcí však končila na hranici velkého vápna. I když oba týmy předváděly kvalitní a důraznou hru, do konce první půle se skóre neměnilo.

Začátek druhého poločasu patřil Kouteckému Aleši Dočekalovi, který ve 48. minutě střelou z pětadvaceti metrů překonal domácího brankáře (0:1). Domácí srovnali krok v 72. minutě, kdy Kouteckého brankáře překonal domácí Strašák (1:1). Vývoj utkání byl poznamenán 73. minutou, kdy pro svalové zranění musel střídat nejlepší Koutecký hráč utkání Zdeněk Doležal. Od této chvíle domácí Rapotice začali stupňovat svůj tlak, což v 81. minutě přineslo rozhodující gól utkání, kdy se štěstím se trefil domácí Laš (2:1). Koutečtí v závěru zápasu vrhli všechny síly do útoku, ale srovnat skóre už nestihli.

Kouťák zápasu: Zdeněk Doležal