DETAIL AKTUALITY


SK Kouty B - Dukovany B 3:4 (2:2), III.třída,skupina B muži

MUŽI B
14.04.2019
Autor: Michal Smejkal

18. MU - Neděle - 14. 4. 2019 v 15:30h, tráva Kouty
Muži B nestačila na Dukovany.V šestnáctém kole Koutecká rezerva na domácím hřišti prohrála muži B doma prohráli s týmem Dukovany.

V šestnáctém kole Koutecká rezerva doma přivítala Dukovany. Diváci mohli vidět celkem 7 gólů, šťastnějším týmem byly Dukovany.

Rozdhodčí: Šabacká Lucie - Brabec Aleš
ŽK: 86. Caha Radomír - 40. Soukup Vladimír, 51. Černý Josef, 89. Pislcajt Petr, 90. Horák Ondřej
ČK: -
Diváci: 85

Fotbal.cz: zápis o utkání
Fotbalunas.cz: zápis o utkání

SK Kouty B - Dukovany B 4:3 (2:2)
Góly: 27. Smejkal Michal, 30. Dočekal Aleš, 77. Růžička Michael - 3. Soukup Vladimír, 21. Láníček Ivan, 53. Černý Josef, 73. Jílek Petr

 

Sestavy:

SK Kouty B
Kratochvíl Stanislav - Dočekal Petr, Čech Stanislav, Hrůza Jiří, Poříz Michal - Caha Radomír, Smejkal Michal [K], Štveráček Tomáš, Komínek Roman (55. Růžička Michael) - Janíček Štěpán, Dočekal Aleš

Náhradníci: Růžička Michael, Pačinek Tomáš, Neuman František, Diviš Lukáš

 

Moravské Budějovice B
Pelán Vladimír - Gazdík Jiří, Jeřábek Pavel, Jelínek Jan, Soukup Vladimír - Láníček Ivan (46. Křišťál Miroslav), Fojtášek Martin, Jílek Petr, Pislcajt Petr [K] - Černý Josef, Horák Ondřej

Náhradníci: Křišťál Miroslav

 

Komentář:

Koutecká rezerva v rámci 18. kola přivítala na domácí půdě soupeře Dukovany B. Předzápasové postavení v tabulce a kvalita obou týmů slibovala pěkný fotbal s cílem upevnit si pozici na předních příčkách tabulky. Oba týmy nechtěly nechat nic náhodě, proto bylo k vidění hodně zajímavých situací a vzájemných soubojů.

Utkání začali lépe hosté, kdy ve 3. minutě po chybě domácí obrany šel sám na brankáře, kterého následně přeloboval, hostující útočník Vladimír Soukup (0:1). Domácí tato situace nerozhodila a vzápětí bylo vidět hned několik slibných šancí. Byli to však opět hosté, kdy ve 21. minutě se zasloužil o změnu skóre hostující Ivan Láníček (0:2). Domácí Kouty se dočkaly ve 27. minutě, kdy Štěpán Janíček přesnou přihrávkou našel nabíhajícího Michala Smejkala, který přesnou střelou z hranice velkého vápna překonal hostujícího gólmana (1:2). Skóre hry bylo srovnáno už ve 30. minutě, kdy ve skrumáži na malém vápně byl nejdůraznější domácí Aleš Dočekal (2:2). Do konce poločasu se už skóre nezměnilo, i když bylo několik slibných příležitostí na obou stranách.

Ve druhém poločase hra přiostřila a bylo k vidění řada sporných situací. Skóre se opět měnilo v 53. minutě, kdy po evidentním autu nebyla přerušená hra a hostující Josef Černý do vedl balón až do brány (2:3). Hosté opět slavili v 73. minutě, kdy se po rohovém kopu trefil hlavou hostující Petr Jílek (2:4). Domácím svitla naděje v 77. minutě, kdy snížil domácí Michael Růžička (3:4).

Závěr utkání byl rozkouskován řadou nesmyslných přerušení. I tak měli Koutečtí v závěru několik příležitostí, ale vyrovnávacího gólu se nedočkali.

Kouťák zápasu: Jiří Hrůza