DETAIL AKTUALITY


TJ Družstevník Radotice - SK Kouty B 2:2 (2:0), III.třída,skupina B muži

MUŽI B
28.04.2019
Autor: Michal Smejkal

20. MU - Neděle - 28. 4. 2019 v 16:00h, hřiště Radotice
Ve dvacátém kole muži B zajížděli k utkání do Radotic.

Koutecká rezerva zajížděla v rámci 20. kola k venkovnímu utkání do Radotic. Koutečtí po celý zápas prohrávali, ale v závěru utkání se dvakrát trefil Navrátil a Kouty vezou z Radotic cenný bod.

Rozdhodčí: Libor Svoboda
ŽK: 88. Nevěčný Jan - 56. Neuwirth Luboš, 80. Janíček Štěpán
ČK: -
Diváci: 40

Fotbal.cz: zápis o utkání
Fotbalunas.cz: zápis o utkání

FC Rapotice B - SK Kouty B 2:1 (0:0)
Góly: 13. Liška Martin, 8. Čech Jan - 77. Navrátil Vít, 87. Navrátil Vít

 

Sestavy:

TJ Družstevník Radotice
Novák Miroslav - Sevelda Martin (57. Tříletý Josef), Kaderábek Ladislav, Tobolka Petr, Kincl Daniel, Liška Vlastimil (41. Tengeri Josef) - Čech Jan [K] (67. Tobolka Michal), Sevelda Roman, Jeleček Martin - Michal Stanislav (77. Nevěčný Jan), Liška Martin

Náhradníci: Nevěčný Jan, Kincl Daniel, Tengeri Josef, Tříletý Josef, Tobolka Michal, Sevelda Pavel

 

SK Kouty B
Diviš Lukáš - Dočekal Petr, Komínek Roman [K], Neuwirth Luboš, Nováček Tomáš - Dočekal Aleš (80. Neuman František), Navrátil Vít, Štveráček Tomáš, Smejkal Michal (36. Chaloupka Jakub) - Riedl Tomáš (74. Pačinek Tomáš), Janíček Štěpán

Náhradníci: Chaloupka Jakub, Pačinek Tomáš, Neuman František

 

Komentář:

Koutecká rezerva v rámci 20. kola zajížděla na půdu soupeře do Radotic. Utkání se hrálo na nerovném terénu, což dělalo Kouteckým hráčům velké problémy s rozehrávkou. Když už se rýsovala slibná šance, chyběla přesná finální přihrávka.

Domácí Radotice si hráli svoji hru a nebezpeční byly při standardních situacích, především při rohových kopech. Z toho dokázali vytěžit hned v úvodu utkání, kdy se nejprve v 8. minutě prosadil domácí Jan Čech (1:0) a ve 13. minutě zvyšoval opět domácí hráč Martin Liška (2:0).

Koutečtí se nevzdávali a snažili se s domácími srovnat krok. Ještě před koncem prvního poločasu se dostal do slibné šance Koutecký útočník Štěpán Janíček, ale na hranici pokutového kopu nezpracoval centr z levého křídla.

První poločas tedy skončil příznivějším skórem pro domácí Radotice.

Ve stejném duchu se odvíjel i druhý poločas, domácí hrozili ze standardních situací, zatímco hostujícím Koutům se nedařil přechod do útoku. Když už to vypadalo, že Radotice slibný výsledek udrží zatočil Koutecký kouč se sestavou.

S příchodem útočníka Tomáše Pačínka a záložníka Františka Neumana (hrající hlavní trenér) se Kouteckým hráčům dařilo více držet míč na polovině soupeře a dostávali se opakovaně do slibných příležitostí. Domácí se začali o výsledek strachovat a snažili se hru kouskovat.

Počínání domácích hráčů Koutecké nerozhodilo, naopak byla znát stupňující se převaha a snaha o vyrovnání. Prvního snížení se dočkali Koutečtí v 77. minutě, kdy Koutecký Luboš Neuwirth zužitkoval své zkušenosti z vyšších soutěží a rychlým autovým vhazováním překvapil defenzivu domácích, míč se následně dostal k Vítu Navrátilovi a ten přesnou střelou z 30 metrů překonal domácího brankáře (2:1).

Vyrovnání se Koutečtí dočkali o deset minut později, kdy v 87. minutě opět zaskočil domácí defenzivu geniálním pasem Luboš Neuwirth. Jeho přesný centr marně sledovala záložní řada, tak i obranná řada domácích a skončil na noze Víta Navrátila, který lehkým dloubákem naučil hostujícího brankáře skákat panáka (2:2).

Koutečtí pokračovali dále v náporu, ale skóre se už nezměnilo a vezou tak z Radotic cenný bod.

Kouťák zápasu: Vít Navrátil, Lukáš Diviš