DETAIL AKTUALITY


TJ Družstevník Radotice - SK Kouty B 2:1 (1:1), III.třída,skupina B muži

MUŽI B
09.08.2020
Autor: Michal Smejkal

1. MU - Neděle - 9. 8. 2020 v 16:30h, tráva Radotice
Muži B nezvládli vstup do nového ročníku III. třídy, sk. B a na půdě soupeře prohráli 2:1.

V prvním kole Koutecká rezerva zajížděla na půdu soupeře do Radotic. Jednalo se o poměrně vyrovnané utkání, padly celkem 3 branky, ale nakonec se radovali domácí.

Rozdhodčí: Jaromír Čejka
ŽK: -
ČK: -
Diváci: 50

Fotbal.cz: zápis o utkání
Fotbalunas.cz: zápis o utkání

TJ Družstevník Radotice - SK Kouty B 2:1 (1:1)
Góly: 40. Liška Martin, 47. Liška Martin - 7. Neuman František ml. (pozn.: v zápise je chybně uvedeno Dočekal Petr)

 

Sestavy:

TJ Družstevník Radotice
Šprincl Marek - Kincl Daniel (67. Sevelda Martin), Liška Vlastimil, Tobolka Michal [K], Vyhnálek Václav - Jeleček Martin, Habich Martin, Tomek Martin, Liška Martin - Michal Stanislav (76. Kincl Martin), Mrkva Adam

Náhradníci: Tobolka František, Sevelda Martin, Nevěčný Jan, Kincl Daniel, Kincl Martin, Tobolka Petr

 

SK Kouty B
Kourek Ivo - Dočekal Petr, Nováček Zbyněk, Novotný Martin, Nováček Milan (73.Nováček Radek) - Neuman František ml., Smejkal Michal (82.Neuman František st.), Zhoř Přemysl, Komínek Roman [K] - Vrtal Adam (81.Pačinek Tomáš), Janíček Štěpán

Náhradníci: Nováček Radek, Neuman František, Pačinek Tomáš

 

Komentář:

Koutecká rezerva v rámci 1. kola zajížděla na půdu soupeře do Radotic. Utkání se hrálo na nerovném terénu, s čímž se oba týmy v rámci možností vyrovnaly. 

V úvodu utkání měli převahu Koutečtí, z čehož těžili již v 7. minutě, kdy po pěkné akci zakončoval František Neuman ml. (0:1) (pozn.: v zápise je chybně uvedeno Petr Dočekal). Navzdory těžkému terénu předváděli Koutečtí bojový výkon a do 25. minuty byly lepším týmem a vytvořili si několik slibných šancí.

Ty se však nepodařilo proměnit a domácí Radotice po nepřesné koncovce hostů se začali dostávat do tempa podnikali rychlé brejky. Z toho vytěžili ve 40. minutě vyrovnání, když se k nešťastně odraženému míči jako první dostal domácí Martin Liška (1:1).

Druhý poločas začali lépe domácí a ve 47. minutě otočil skóre ve prospěch domácích opět Martin Liška (2:1). Do konce poločasu bylo k vidění na obou stranách ještě několik šancí. Posledních deset minut se hrálo převážně na půlce domácích, ale ke změně stavu hry již nedošlo.

Kouťák zápasu: Zbyněk Nováček